Så fint instrument

Det finns så mycket vacker musik och det finns så vackra instrument som skulle vara väldigt kul att kunna spela. Ja att det finns så mycket man skulle vilja kunna och det vore så kul att kunna spela piano, det är något så vackert över det instrumentet.

Jag har bara spelat lite när jag gick i skolan och man fick pröva på olika instrument och man fick lära sig någon enkel låt att spela på pianot. Men jag kommer ihåg att jag tycket att det var så vackert och så kul att få lära sig det.
Så det vore väldigt kul att få pröva på det någon gång.

Så vacker musik

Ja piano kan verkligen skapa så otroligt saker musik, det där något som är så tilltalande och så lugnande. Det kan även var väldigt spännande musik också, om man tänker på olika typer av filmmusik som man har hört. Då är det ofta piano med i musiken och det ger mystiken oh stämningen.

Ja tänk så mycket vacker musik som finns och som skulle vara härlig att lyssna till och det vore ännu häftigare att få skapa den musiken det vore verkligen vara något speciellt om man fick vara med om det.
Ja ser fram emot att en dag få lära mig att spela piano för det tror jag att jag skulle jag verkligen tycka vore spännande e och vackert och kul.

Men det får bli någon dag fram över och man måste ju ha saker att se fram emot. Ja det finns så mycket härligt att göra och det finns så mycket inom musiken som är så härlig och som man gärna skulle vilja veta mer om och att ta sig den tiden till att lära sig mer och kunna spela och sjunga och skapa egen musik. Ja det är verkligen en konst i sig att kunna göra det.